website laten maken

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd webdesign bureau voor het maken van een website? Uw professionele website laten bouwen door een gepassioneerd team van experts? Dan ben je bij de iwa groep aan het juiste adres!
NEEM CONTACT MET ONS OP
Waarom worden websites gemaakt? website laten maken Waarom een ​​professionele website laten maken? Er zijn veel redenen waarom een ​​bedrijf of organisatie een website zou moeten hebben. Deze zijn vaak bedrijfsspecifiek en gerelateerd aan de doelstellingen van uw organisatie. Er zijn echter een aantal algemene argumenten die voor elk bedrijf gelden:
Een professionele website vergroot de geloofwaardigheid van uw bedrijf
Informatie is 24/7 beschikbaar voor uw doelgroep
Uw zakelijke bereik zal aanzienlijk toenemen (en zelfs meer via online kanalen)
Een domeinnaam is makkelijk te onthouden
Je kunt jezelf op een toegankelijke manier presenteren
Neem contact met ons op om een website laten maken
Veelgemaakte fouten op websites? Als internetbureau streven wij naar perfectie in het maken van onze websites. Daarom is het onvermijdelijk dat we bestaande websites beoordelen en feedback geven. Niet alle fouten hebben dezelfde gevolgen, maar als je online wilt groeien, kun je ze beter vroegtijdig analyseren. Verouderd ontwerp
Verouderd ONTWERP
Wat ooit trendy en modern was toen u uw website lanceerde, ziet er nu misschien ordinair en achterhaald uit. Websites met felle kleuren of donkere vlakken zijn helemaal achterhaald. Strak en strak, veel witruimte, grote koppen en liefst wat minder tekst zijn tegenwoordig de norm.
Trage website
SLECHTE WEBSITE
Een trage website betekent minder contactverzoeken. Het is duidelijk: niemand wil wachten op een langzaam ladende website en dan ook nog een contactformulier moeten invullen. Weinig bezoekers
WEINIG BEZOEKERS
Je website is online gegaan en je bent erg trots op het resultaat. Maar waar zijn de bezoekers? Helaas merken bezoekers het na een tijdje niet meer, het wordt maar een klein beetje of neemt zelfs af. Maar wat is de reden?
Verschijnt niet in Google
NIET ZICHTBAAR OP GOOGLE
Hoe hoger je scoort in Google, hoe meer bezoekers naar je website komen. Internetgebruikers weten inmiddels dat bijna niemand verder kijkt dan de eerste pagina met zoekresultaten. Zorg er dus voor dat je scoort op je belangrijkste zoektermen.
Ben je geïnteresseerd in het maken van een website? Bent u op zoek naar een betrouwbaar bureau om uw website te bouwen? Eén adres: Conversatie. NEEM CONTACT MET ONS OP
iwa Group als webdesignbureau
Het team van Iwa Group is verenigd door passie. Deze passie werkt aanstekelijk terwijl we jaar na jaar groeien. Ons team groeit ook. Zonder te vergeten staan ​​wij garant voor een persoonlijke aanpak en persoonlijke service.
Iwa Group belooft
Meer dan 500 klanten gingen u voor op de weg naar succes. Daar heb je meteen onze belofte; we zullen koste wat het kost aan uw behoeften voldoen. Dit doen we door middel van een goede strategie, planning, ontwerp en opvolging.
Enorme kennis
EEN BREDE FOCUS PROEFSCHRIFT
Wij realiseren uw project van strategie, webdesign tot programmering en online marketing.
Personalisatie
PERSOONLIJKHEID
Onze projecten zijn altijd volledig op maat. Wilt u een online winkel van hoge kwaliteit maken? Bij Conversation ben je aan het juiste adres.
Hogere ranking in Google
BEOORDELINGEN OP GOOGLE
Alle Converse-sites zijn SEO-compatibel om online goed te presteren. iwa group is een officiële Google-partner sinds 2016.
Service na oplevering
SERVICE NA LEVERING
De klantenservice is elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar voor aanvullende vragen over uw project en/of website. Ook via Whatsapp!
Websites maken met WordPress
Een leuke en gebruiksvriendelijke website voor snel resultaat? Dat kan alleen met een kwalitatief content management systeem (CMS). Bij ons weet je zeker dat de site snel laadt, gevonden wordt door Google en een interactieve ervaring biedt voor jou en je bezoekers. Daarnaast biedt het bouwen van een WordPress site nog andere voordelen:
Gebruikersvriendelijk
GEBRUIKERSVRIENDELIJK
WordPress is een ontzettend gebruiksvriendelijk systeem voor het maken en beheren van een website. Dit is een groot pluspunt voor ontwikkelaars, klanten en systeembeheerders.
Duurzaam
DUURZAAM
Duizenden vrijwilligers over de hele wereld helpen continu bij de ontwikkeling van het open source WordPress-platform. flexibel
FLEXIBEL
WordPress biedt zeer uitgebreide functies voor uw website. Als dit pakket niet genoeg is, kun je je WordPress-site uitbreiden met “plug-ins”.
SEO-vriendelijk
SEO-VRIENDELIJK
WordPress biedt een zoekmachinevriendelijk ontwerp en gebruikersinterface. De software zelf werkt al hard om goede resultaten te krijgen in zoekmachines zoals Google.
Kun je meer verdienen op Google? Deze factoren zijn belangrijk
Hogere ranking in Google
Soms is de verwachting dat een splinternieuwe website direct hoger in Google zal scoren. Natuurlijk willen we bovenaan staan ​​in de populaire zoekmachines, maar dat is geen vanzelfsprekendheid. Meteen bovenaan in Google komen is niet eenvoudig.
Bij het ontwerpen en technisch ontwikkelen van een website houden we altijd rekening met meerdere technische SEO-factoren die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van uw website voor zoekmachines of SEO-optimalisatie. www.seotank.nl
Belangrijke technische SEO-factoren:
SSL-certificaat
URL-structuur
Pagina snelheid
Mobielvriendelijk (responsief)
Enkele mooie sites uit ons portfolio
voor SEO gebruiken wij www.seotank.nl
Elke site die online gaat met Conversal is iets om trots op te zijn. We hebben websites gebouwd voor kleine en grotere bedrijven, ambitieuze startups en scale-ups, maar ook voor grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal kun je terecht voor WordPress webdesign op maat. Bekijk onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.
Onze klanten getuigen
“The proof of the pudding is in the eating”, zoals het gezegde luidt. Daarom laten we het woord graag aan onze klanten. Hun reacties maken het duidelijk.
Hoeveel kost een website laten maken? U kunt verwachten dat een website gemiddeld tussen de € 500 en € 5.000 kost, maar dat kan oplopen. Het hangt af van de grootte van het ontwerp en ontwerp op maat, webhosting en aanvullende functies zoals e-commerce, API-koppelingen, sociale media, video’s en blog.
Grootte van de site
ELEGANTIE
U kunt kiezen tussen een standaardsjabloon of een ontwerp op maat voor de visuele uitstraling van uw website. Een model kiezen is het voordeligst, maatwerk betekent unieke, betere code (SEO) en keuzevrijheid.
Website-functies
FUNCTIES
Externe links (API’s) en integraties zijn er in elke denkbare vorm. Dit maakt het presenteren van integratiekosten iets moeilijker zonder specifieke basisinformatie.
Website inhoud