Mobiele hangout met Google+

Heb je ooit een app gebruikt waarvan je dacht dat deze slecht was binnengebracht? Als u denkt dat u het beter zult doen, ontdek dan hoe u hoe dan ook een app voor de iPhone kunt bouwen zonder enige programmeerkennis. Dit gaat samen met de capaciteit om bepaalde games of apps voor de iPhone te ontwikkelen, zodat je niet opnieuw het excuus van iemand anders voor een app hoeft te gebruiken.

Voor RIM, HP en Microsoft is falen geen optie. Supermarkt App laten maken Het Blackberry-besturingssysteem maakte RIM succesvol, en dit was ook de reden dat HP Palm WebOS overnam. Microsoft behoort tot het bedrijf dat het meeste biedt om sterk te verminderen. Hun strategische deal met Nokia heeft bewezen hoe ver ze bereid zijn te gaan om hun activiteiten uit te voeren. Als RIM faalt met Blackberry OS, gaan ze ten onder voor een smartphonefabrikant.

Zelfs als de app een bepaalde functionaliteit kan bieden die zeker wordt aangeboden door tal van andere apps die op de markt verkrijgbaar zijn, moet hij in staat zijn deze op een andere unieke manier aan te bieden. Dit zal worden gewaardeerd door de beoogde gebruikers.

Als alternatief kunnen platformonafhankelijke apps gemakkelijk worden vermeden door op verschillende mobiele app-ontwikkelingstelefoons te werken. Hiervoor kan uw kennis van HTML5 handig lijken. Er zijn verschillende tools – Titanium, MonoTouch en PhoneGap, die je misschien kunnen helpen bij het maken van apps die naar de iPad 2 kijken. Merk op dat ik zei “apps die zich richten op het Apple iPad-boek.” De meeste platformonafhankelijke technologieën kunnen de extra functies van machines of besturingssystemen niet benutten. Als u zich op de iPad richt, zijn platformonafhankelijke opties mogelijk niet langer de beste opties. Als u echter eenvoudige apps voor tablets wilt maken, kan platformonafhankelijke ontwikkeling een slimme uitweg zijn.

Betrokkenheid op sociale media is cruciaal voor het opbouwen van realtime interactie als uw game een live-action game of een uitje-game is. Begin rechtstreeks vanaf Facebook-accounts met spelen op de mobiel.

Het pictogram en het indienen bij het mappenscherm wordt als het meest cruciale werk beschouwd, omdat het precies is wat iedereen als eerste ziet. Binnen 10 seconden moet er een speciaal verkoopvoorstel (USP) voor de app worden weergegeven. Het Nintendo Wii-pictogram kan je kansen verpesten. Daarom moet een ontwerper een link hebben binnen de app-ontwikkeling. Over design gesproken: Apple is misschien wel een van de beste voorbeelden van dit bedrijf dat serieus ontwerpt en kwaliteit levert.

Het schrijven van iPhone-apps is niet moeilijk als je een professionele softwareontwikkelaar bent die met de meest gewenste ontwikkeltools van Apple heeft gewerkt. Als u geen softwareontwikkelaar bent, is het niet eenvoudig om er een te verkrijgen. En als je ontwikkelaar zou kunnen zijn, maar je hebt niet veel tijd besteed aan het schrijven van Apple-software, dan zul je misschien een enorme leercontour krijgen.

Wordt uw mobiele oplossing bovendien gratis aangeboden? Het is duidelijk dat je er een prijs op kunt zetten als goede mensen er geld aan willen uitgeven. Aan de andere kant kunt u het gratis aanbieden en winst maken via berichten. Hoe je het ook aanpakt, je moet onderzoek doen en de markt bestuderen voordat je tijd en geld investeert in het creëren van een mobiele oplossing.