Handwarmers in zakformaat – De beste soort kiezen

De eerste maanden van het jaar zijn altijd de koudste, en met de Olympische Winterspelen dit seizoen lijkt iedereen op de een of andere manier aangemoedigd om naar buiten te gaan en leuke sneeuwsporten te beoefenen. Of misschien vereist uw baan dat u zelfs op een ijskoude ochtend op straat bent. Wat je reden ook is om dit seizoen buiten te zijn, het is beslist koud – en als het buiten koud is, hebben je handen veel te lijden.

Gelukkig zijn er Verwarmde bodywarmer handwarmers in zakformaat om de pijn te verlichten die extreme kou aan je handen geeft. Blootstelling van de handen aan hoge temperaturen kan leiden tot gevaarlijke bevriezingsgevallen. Een handige warmer in je zak helpt de temperatuur van je hand terug te brengen naar een ideaal niveau, aangezien je hem niet in lagen kunt wikkelen zoals de rest van je lichaam. Er zijn verschillende soorten zakhandwarmers op de markt verkrijgbaar – uw keuze hangt af van het type activiteit dat u gaat doen en hoe lang u buiten zult blijven:

Gel handwarmers

Gelwarmers zijn met gel gevulde plastic zakjes die lijken op de grotere gelwarmers die in ziekenhuizen worden gebruikt. Voor gebruik wordt de gel eerst thuis gekookt. Hierdoor smelt het kristal en wordt het vloeibaar. Wanneer een metalen knop op het pakket wordt gedrukt, hardt de gel uit en kristalliseert terwijl de warmte wordt afgegeven.

Gelwarmers zijn lovenswaardig omdat ze zeer betaalbaar en veilig zijn, zelfs voor kinderen. Maar ze moeten worden voorbereid voordat ze naar buiten gaan, en de warmte die ze afgeven duurt korter dan bij andere warmers.

Wegwerp chemische handwarmers

Dit zijn de handigste soorten handwarmers – ze zijn wegwerpbaar en zeer betaalbaar. Om te werken, wordt het pakket eenvoudig opengescheurd om de warmte af te voeren. Een pakje chemische warmers kan uren in je jas blijven zitten. Het duurt echter ongeveer 20 minuten om op te warmen. Dit soort warmers is ideaal voor eenmalige uitstapjes of activiteiten.

Handwarmers op batterijen

Zakverwarmers op batterijen zullen zeker een onbeperkte levensduur hebben – zolang er maar een voorraad batterijen is. Sommige modellen hebben AA-batterijen nodig, terwijl sommige al worden geleverd met oplaadbare lithiumbatterijen, en sommige modellen zijn oplaadbaar, zoals mobiele telefoons en laptops. Dit soort warmers zijn compact en kunnen aan- en uitgezet worden. De opwarmtijd kan slechts twee tot drie uur duren.

Lichtere vloeibare handwarmers

Dit soort zakhandwarmers lijken op grote sigarettenaanstekers en hebben ook brandstof nodig, maar ze ontvlammen niet. In plaats daarvan warmt de metalen behuizing tot wel twintig uur lang op met slechts een zeer kleine hoeveelheid aanstekervloeistof. Soms worden dit soort warmers te warm voor comfort, dus een beschermende kledingzak kan nodig zijn. Maar de warmte van dit soort warmers gaat echt langer mee in vergelijking met andere soorten.